پاسخ "ایران مال" به شایعه احتکار خودرو

پاسخ "ایران مال" به شایعه احتکار خودرو
پاسخ
پاسخ "ایران مال" به شایعه احتکار خودرو 
 
«کسی نمی‌پذیرد که سرمایه گذاران "ایران مال" بعنوان بزرگترین مال خاورمیانه و یکی از بزرگترین مال‌های جهان بخواهند با "احتکار خودرو" کسب سود کنند؟ آن هم نه خودروهای تولید سال و صفر کیلومتر!» 
 
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیر روابط عمومی بازار بزرگ ایران در پاسخ به برخی شایعات که طی ساعات و روزهای اخیر مطرح شده و البته به برخی رسانه‌ها نیز راه یافته است توضیحاتی ارائه کرد. شایعه‌هایی که می‌گویند در این مجموعه، محموله بزرگی از خودروی خارجی احتکار شده‌است.
 شایعه‌ای که تمامی مستندات پیوست شده به آن چند عکس است که به هم سنجاق شده‌اند تا بیننده مجاب شود پای 2500 خودروی کیا اپتیما در میان است که جایی در قلب پروژه ایران مال متوقف شده‌اند تا لابد بعد از افزایش قیمت ها در بازار خودرو، روانه بازار شوند و سود سرشاری روانه جیب مالکانش کنند.
 موضوعی که اثنی عشری در پاسخ به آن می‌گوید: از شروع پروژه ایران مال قریب به هفت سال می‌گذرد و در این مدت سرمایه هنگفتی صرف ساخت بزرگترین مال ایران و خاورمیانه شده و تلاش بر این بوده تا نمادی از توانایی، تدبیر، تعقل، تلاش و تکاپوی ایرانی در پایتخت کشورمان به وجود آید. دقت در همین نکات کافی‌‌ست تا دریابیم سرمایه گذاری زودبازده جایی در این پروژه عظیم نداشته و ندارد.
 وی می‌افزاید: هرکسی حتی اگر از دور دستی بر آتش ساخت و ساز داشته باشد نیک می‌داند که سرمایه گذاری هفت ساله برای احداث بزرگترین مال کشورمان که بزرگترین مال خاورمیانه و سومین مال بزرگ جهان است، هیچ سنخیتی با ورود به بازارهای زودبازده ندارد چه برسد ورود به مقوله احتکار و بی اخلاقی‌هایی که در بازار متلاطم اقتصادی دیده می‌شود.
 اثنی عشری که سوابقی مانند ریاست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست‌جمهوری را در کارنامه دارد، در خصوص تصاویر منتشر شده تحت عنوان احتکار 2500 خودرو خارجی در پارکینگ ایران مال، می‌گوید: انتشار چنین شایعاتی سوء استفاده از فضای اقتصادی کنونی کشور و در راستای اهداف سیاسی است و نسبت دادن این اقدامات به سرمایه گذاری که اشتغال آفرینی یکی از برنامه های مهمش است، نهایت بی اخلاقی است که متاسفانه برخی رسانه‌ها نیز با این موج هم مسیر شده‌اند.
 وی در ادامه می‌افزاید: برخلاف شایعات منتشر شده، بازار بزرگ ایران بر اساس سیاست توسعه‌ای خود و مشابه تمام مال‌های بزرگ و استاندارد دنیا که نمونه آن در برخی کشورهای کوچک منطقه نیز دیده می‌شود، از چند سال پیش برنامه‌ریزی خود را برای ایجاد ناوگان تاکسیرانی اختصاصی ایران‌مال آغاز کرده و دراین راستا قراردادی را با یک مجموعه به‌عنوان پیمانکار به امضا رسانده که در سال 1395 به خرید 300 دستگاه خودرو از نوع اپتیما و سراتو منجر شده و تصاویر منتشر شده مربوط به این ناوگان اختصاصی است نه احتکار خودرو، آن هم در ابعاد چند هزار خودرو.
 این کارشناس عالی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با یادآوری این نکته که در انتخاب نوع خودروهای ناوگان تاکسی های اختصاصی مجموعه، ملاحظات محیط زیستی و حفظ کرامت مشتریان هم مدنظر قرار گرفته، افزود: از جمله اقدامات دیگر در راستای تجهیز این ناوگان اختصاصی، طراحی اپلیکیشن ویژه و اختصاص شماره تلفن چهار رقمی برای استفاده از این ناوگان ویژه است و به هیچ عنوان بحث فروش خودروهای یاد شده مطرح نیست که بتوان از احتکار خودرو سخن به میان آورد، مضافا اینکه احتکار خودروهای تولید شده در سال 95 هم از آن دست مطالبی است که شایعه سازان به آن توجه نکرده‌اند.
 اثنی عشری استفاده از خودروهای خریداری شده برای دایر کردن ناوگان ویژه تاکسی‌های ایران مال در راستای خدمت رساندن به میهمانان داخل و خارجی در نمایشگاه "برترین‌های صنعت ساختمان" در گذشته را شاهد مدعی خود می‌خواند و در خصوص انتشار این شایعه در برخی رسانه ها می‌گوید: درج چنین شایعه عجیب و پر اشکالی در برخی رسانه ها جز گاف رسانه ای و درج مطالبی که در خصوص شان تحقیق نشده نیست اما از آنجایی که شائبه سوء استفاده از حساسیت به جای مردم از شرایط نابسامان اقتصادی کنونی مطرح است، خود را ملزم به پاسخگویی و شفاف سازی دانستیم.
 وی که سابقه فعالیت مطبوعاتی نیز در کارنامه دارد، در پایان می‌افزاید: تنها مرجع رسمی و موثق اخبار مجموعه بازار بزرگ ایران، روابط عمومی این مجموعه است  و از فعالان رسانه ای و خبرنگاران می‌خواهیم که پیش از درج اخبار و به منظور اطلاع از صحت و سقم شان با این مجموعه ارتباط بگیرند تا  در دام شایعه سازان نیفتند و به مانند این شایعه، به واسطه چند تصویر و بی اطلاعی در خصوص شان اطلاعات غلط و کذب مخابره نکنند.
 
منبع: تابناک

اخبار مشابه

رتبه: بد خوب
طراحی سایت: مهریاسان